Audi A1 project van EibachKorte carrosserie-overhangen, laag gewicht en directe handling: compacte auto’s zijn voor een groot rijplezier voorbestemd. Bij de jongste projectauto hebben zich Eibach en samenwerkingspartner Bilstein daarom bewust voor de Audi A1 gekozen. Omdat de Audi uit Ingolstadt ten aanzien van materiaal-kwaliteit, haptisch en uitrusting een ambiance biedt,Samsung, dat zelf in een klasse hoger zeker niet vanzelfsprekend is. Natuurlijk wordt voor de opzet van het onderstel een nieuw B12 Pro-Kit gebruikt.

De verbinding tussen de Eibach Pro-Kit Performance onderstel-veren en de Bilstein enkelbuis Upside-Down gasdrukdempers is natuurlijk in rijtests nauwkeurig op elkaar afgestemd en biedt een precisie die nauwelijks te overtreffen is,iphone 5 wiki. Hiertoe dragen de in vergelijking met de standaard gewijzigde specificaties bij en tevens het laten zakken van het carrosserie-zwaartepunt met ca. 40 millimeter. Optisch benadrukken deze maatregelen tevens de dynamisch-puristische lijnen van de Audi-carrosserie.

Ondanks de strakkere karakteristiek veert de A1 zoals voorheen comfortabel, vooral gezien de korte wielbasis van het platform is een echt kunstwerk volbracht. Vanwege het vermogen heeft de gekozen variant met de zuinige en 122 PK sterke motor alles in huis om ook een reis-auto te zijn.

Om er voor te zorgen, dat deze project-auto niet alleen op bochten rijke wegen zijn suprematie aan tegenstanders kan bewijzen, is er ook een hoogwaardige Performance-Kit van JH-Motortuning gebruikt, die zonder directe ingreep in de motor-elektronica werkt. Nu brengt de kleinste Audi ca. 157 PK op het wegdek.

Dat met deze auto niet te spotten valt, kondigt de Remus uitlaat akoestisch al van veraf aan, een attractieve blikvanger is zij met haar twee 84-millimeter uitlaat-einden bovendien.

De flanken van de racer sieren 8×18 inch grote Borbet-lichtmetalen-velgen van het type XA. De kruisspaak-wielen vallen op door hun streng geometrische-layout en hun bicolor oppervlak en de gepolijste velgrand. Aan de achteras zijn wielen met een spoorverbreding van 12mm per kant gemonteerd.

Eibach presenteert hiermee een perfect samenhangende auto, dat geen opgewaardeerde showcar voorstelt, maar elke A1 bezitter een betaalbare, alle dagen bruikbare en begerenswaardige optie biedt.

Bron: Eibach

Commentaires

Audi A7 4 deurs coupeAudi belooft dat de nieuwe A7 de norm zal zijn voor de prestaties,Samsung Galaxy S3 i9300 Hoesjes, elegantie en kwaliteit in de snelle opkomst van luxe “vier-deurs coupe” markt wanneer deze wordt gelanceerd in juni 2010 als onderdeel van een ambitieus nieuw model-programma voor het inwinnen en een 50 procent stijging van de verkopen in de komende zeven jaar.

Gepland tussen de sterke verkoop op A6 en de A8 modellen,zal het een steeds harde concurrentie van de Mercedes-Benz CLS, de BMW 8-serie. En volgend jaar de Jaguar XJ vervanging. De A7 wordt gewapend met een keur van technologie en wat ontwerp baas Stefan Sielaff beschrijft als een nieuwe richting in design en interieur materialen.

Een document verkregen door Automotive News Europe’s blijkt dat Audi van plan is om een hardtop dak A7 en een softtop mogelijkheid bekijkt. Hoewel de productie van een vierdeurs cabriolet een technische uitdaging is, insiders zeggen dat Audi bazen het zou willen de eerste autoconstructeur te zijn met een moderne vierdeurs cabriolet.

Audi is ook bezig met S7 en RS7 versies, waarbij de laatste, de beschikking krijgt van een versie van de RS6 5.2 liter V10 motor, en levert dan rondt de 600 pk in combinatie natuurlijk met quattro met het sport differentieel.

De S7 krijgt de nieuwe 4.0TFSI 8 cilinder motor met 400pk.
En zie hier ons eerdere informatie wat motoren er in de A7 komen.

Aan de andere kant van het spectrum, Audi technici zijn bezig met de ontwikkeling van een hybride aandrijving voor een lage uitstoot versie van de A7. Om te worden onthuld op de Audi Q5 volgend jaar, Audi’s hybride systeem maakt gebruik van lithium-ion batterijen uit de Japanse specialist Sanyo en loopt in combinatie met een V6 benzine of dieselmotor.

De A7 maakt deel uit van een nieuw modellen programma dat Audi CEO Rupert Stadler wil bereiken tot 1,5 miljoen Audi’s in 2015,note 4 hoesjes, vergeleken met een record 964151 in 2007. De stijging is de bedoeling dat niet alleen van nieuwere versies van bestaande voorzieningen, maar ook uit aanvullende modellen. Van 23 modellen van vandaag, Audi plannen uit te breiden tot 40.

Hoewel de A7 naar verwachting goed zal zijn voor slechts 40.000 verkopen per jaar, Audi ziet zijn nieuwe chique model als een belangrijke imago booster. “Het segment voor vierdeurs coupes groeit, wat het belangrijkst is in Noord-Amerika. Het is niet iets dat kan worden genegeerd,” zegt Stadler.

De A7 is niet Audi’s eerste poging tot een vierdeurs coupe. In het kader van een mantel van geheimhouding, komt Audi met de A5 Sportback met een vier deuren uit in Juli 2009.

Aan de basis van de chique Audi is een nieuw platform dat de basis zal vormen van de komende A6. Gebaseerd op de MLP (modulair lange platform) onthuld op de A5 vorig jaar, concentreerd het gewicht binnen de wielbasis voor een optimale gewichtsverdeling.

In tegenstelling tot de zevende generatie A6, die zal uitgevoerd worden met de conventioneel voor en achtervering, zal de A7 op lucht vering komen. Om te voldoen aan de eisen in dit segment. “Het is een inherent sportieve auto, maar we willen hem ook gericht op comfort meegeven”.

De A7 zal ook uitblinken in de nieuwe materiaal soorten en MMI systemen van de nieuwste generatie. “Klanten willen een grotere uitvoerbaarheid al hebben ze de keuze tussen de A6 en de grotere A8, zodat we het niet zien het als een nadeel,” zei Dick.

 Bron en foto: AutoMotive News

Commentaires

Audi und FAW kooperieren bei Plug-in-Hybrid für ChinaPopUp595_421popupA6Lc120004_small

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Audi A6 e-tron auf Basis der Langversion des A6 entschieden

• Plug-in-Hybrid mit neuester Batterietechnologie entsteht im chinesischen Audi Joint-Venture FAW-Volkswagen

• Prof. Rupert Stadler: „Wir gestalten in China die Zukunft der Elektromobilität.“

Audi bringt mit seinem lokalen Partner FAW einen Plug-in-Hybrid für China auf den Markt,iphone 5. Der Audi A6 e-tron wird auf der in China gefertigten Langversion des Audi A6 basieren und speziell für den wichtigsten Absatzmarkt des deutschen Premiumherstellers entwickelt.

„Wir gestalten in China die Zukunft der Elektromobilität“, sagt Prof. Rupert Stadler, Vorsitzender des Vorstands der AUDI AG. Die effiziente Limousine der oberen Mittelklasse mit 50 Kilometer elektrischer Reichweite soll im Joint-Venture von Audi bei FAW-Volkswagen im nordchinesischen Changchun produziert werden.

Zhang Pijie, Präsident FAW-Volkswagen: „Audi und FAW arbeiten seit mehr als 25 Jahren eng zusammen. Wir haben gemeinsam das Premiumsegment Chinas aufgebaut. Jetzt kooperieren wir bei der nächsten Automobil-Generation.“ Die beiden Antriebsformen der Plug-in-Hybrid-Technologie bieten dem Kunden emissionsfreies Fahren mit Elektroantrieb und uneingeschränkte Reichweiten mit dem zusätzlichen Verbrennungsmotor.

Der Audi A6 e-tron ist mit neuester Batterietechnologie ausgestattet und ein weiterer Meilenstein im Effizienzprogram von Audi in China. Unter dem Begriff Audi e-tron treibt der Audi Konzern seine Aktivitäten im Bereich der Elektromobilität voran. Dabei steht der ganzheitliche Ansatz im Mittelpunkt. Alle Systeme und Komponenten arbeiten bestmöglich aufeinander abgestimmt. So senkt Audi die CO2-Emissionen seiner Modelle weiter und schafft die Grundlage für CO2-neutrale Mobilität.

Als erster Hersteller stattet die Marke mit den Vier Ringen bereits alle lokal in China produzierten Modelle mit effizienter Start-Stopp-Technologie und Bremskraftrückgewinnung aus. Pionier war Audi bereits 2012 bei der Integration von Leichtbaukomponenten in die lokale Produktion. Seit Beginn des Effizienzprogramms mit FAW-Volkswagen 2011 hat Audi den durchschnittlichen Verbrauch seiner in China produzierten Modelle um mehr als 20 Prozent gesenkt.

„Wir sind Marktführer im Premiumsegment Chinas und werden auch beim Einsatz von Effizienztechnologien weiter konsequent voranschreiten. Audi unterstützt damit auch die Verbrauchsreduktionsziele der chinesischen Regierung“,iPhone hoesjes, sagt Dr. Dietmar Voggenreiter, Geschäftsführer Audi China und Leiter der Region China bei der AUDI AG. Ab diesem Jahr baut das Unternehmen in Changchun Motoren nach effizientem Euro-6 Standard. Bereits heute bietet Audi seinen chinesischen Kunden ein breites Spektrum an importierten Hybridmodellen (Audi Q5 hybrid quattro*, Audi A6 hybrid*, Audi A8 L hybrid*). Auch der Plug-in-Hybrid Audi A3 e-tron* wird nach China kommen.

Strikte Effizienzkriterien gelten für Bau und Betrieb der neuen Fabrik von Audi mit FAW-Volkswagen im südchinesischen Foshan. Dort entsteht der Audi A3 Sportback*, der am 21. März Marktpremiere hatte. Im Laufe des Jahres folgt die Audi A3 Limousine* aus Foshan. 2013 hat die Marke mit den Vier Ringen 491.989 Autos in China, inklusive Hongkong, ausgeliefert, ein Plus von 21 Prozent gegenüber 2012.

Verbrauchsangaben der genannten Modelle:

Audi A3 Sportback e-tron:

Kraftstoffverbrauch kombiniert in l/100 km: 1,5;

CO2-Emission kombiniert in g/km: 35

Audi A3 Limousine:

Kraftstoffverbrauch kombiniert in l/100 km: 7 – 3,8;

CO2-Emission kombiniert in g/km: 162 – 99

Audi A3 Sportback:

Kraftstoffverbrauch kombiniert in l/100 km: 7 – 3,3;

CO2-Emission kombiniert in g/km: 162 – 88

Audi A6 2.0 TFSI hybrid, 180kW, tiptronic:

Kraftstoffverbrauch kombiniert in l/100 km: 6,2;

CO2-Emission kombiniert in g/km: 145

Audi A8 2.0 TFSI hybrid L, 180kW, tiptronic:

Kraftstoffverbrauch kombiniert in l/100 km: 6,3;

CO2-Emission kombiniert in g/km: 146

Audi Q5 2.0 TFSI hybrid quattro, 180kW, tiptronic:

Kraftstoffverbrauch kombiniert in l/100 km: 6,9;

CO2-Emission kombiniert in g/km: 159

 

Audi AG

 

Commentaires

Audi Q7 van ENCO ExclusiveVoor de mens die weer eens iets anders wilt.
ENCO Exclusive heeft dan een leuk alternatief een mooie Audi Q7.
Na de street rocket en de ABT hebben we nu ook de Q7 van ENCO,iPhone 6 hoesje.
ENCO geef een kleine opsomming wat ze hebben veranderd aan de standaard Audi Q7,iPhone 5s hoesjes.

• sundries Body-Kits
• lightweight construction hood GT-Design
• lower setting kit for pneumatic cushioning
• threadchassis for cars without pneumatic cushioning
• wheels 11×23 with tires 315/25R23
• sport exhaust systems with sundries tailpipes
• interior revaluation
• power increase

Bron: ENCO-Exclusive.de

Commentaires

Audi A5 tegen 2 andere elegante Coupés getest

,samsung galaxy s3 hoesjesAuto Motor & Sport heeft drie elegante coupés getest. De Audi A5,iPhone 5s hoesjes, BMW 3 en de Renault Laguna.
Klik hier voor de vergelijkende test

Commentaires

Waarom krijg je soms hoofdpijn van ijs

08.09.2014 –
Redactie

Je neemt een hap ijs en krijgt plotseling een stekende hoofdpijn. Hoe kan dat, en wat kun je ertegen doen?

Hoe ontstaat hoofdpijn door ijs?
Om te weten hoe je de 'ijshoofdpijn' tegen kunt gaan,Samsung Galaxy S5 hoesjes, is het belangrijk om te weten hoe het ontstaat: de kou stimuleert de achterkant van je mond. Je bloedvaten trekken samen. Wanneer je bloedvaten weer wijder worden, stroomt er te veel bloed naar je hoofd en dat veroorzaakt de stekende hoofdpijn.

Wat kun je doen tegen hoofdpijn door ijs,Samsung Galaxy S4 hoesjes?
De truc is om ervoor te zorgen dat je mond zo warm mogelijk blijft, zodat je bloedvaten niet samentrekken en weer ontspannen. Dat kun je doen door je tong tegen je gehemelte te houden. Het trucje werkt helaas niet bij iedereen.

Heb jij wel eens last van hoofdpijn als je een hap neemt?

Bron: Dr. Oz | Beeld: Shutterstock

 

Commentaires

Audi A4 Allroad test auto

( novembre 12, 2014 at 9:43 ) · Filed under omgedraaid klaslokaalWe hadden al eerder foto’s laten zien van de Audi A4 Allroad.
Maar er zijn weer wat nieuwe scoops die we je niet wilde onthouden.

Commentaires

Audi TT facelift by Theo

( novembre 11, 2014 at 9:39 ) · Filed under Tech, ,

,Galaxy S5 hoesjesDe facelift TT staat eind juni bij de dealer,Galaxy s4 hoesjes, maar Theo Philuschin heeft de TT nogmaals aangepakt en naar zijn eigen smaak gemaakt.

Hij baseert zijn impressie op de A1 stijl, de gril en de koplampen aan de voorzijde heeft ie in deze gedaante gevormd. De achterzijd is iets strakker gesneden met smallere achterlichte en de gewijzigde bumper.

Het zelfde geldt ook voor de coupe uitvoering.

Via: Theo Philuschin

Commentaires Trackback / Pingback (1)

Bentley SUV eerste levenstekens

( novembre 10, 2014 at 9:03 ) · Filed under TechDe nieuwe Bentley SUV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hij is volop in de test programma bij Bentley de nieuwe SUV van het merk.
Eerst zal de nieuwe Audi Q7 getoond worden in mei 2015 en een jaar later is de Bentley SUV een feit.


Op basis van de nieuwst Q7 zal ook deze Bentley volgen, met veel lichte materialen maar dan alleen met dikke motoren.
Maar een Hybride uitvoering zal ook tot de mogelijkheden gaan behoren.

nieuwe SUV test Bentley

Commentaires

De Audi Q3 de Urban design auto

( novembre 8, 2014 at 8:15 ) · Filed under Tech, ,De Audi Q3 Urban Design video.
Kijk naar het onstaan van de nieuwe Audi Q3,Samsung.
Vanaf half oktober in de showroom bij de Audi dealer en nu al reeds te bestellen,Hoesjes iPhone 5.

Commentaires

« Previous entries Page suivante » Page suivante »