Zware crash Audi rijder Loïc DuvalZware Crash Loïc Duval

 

 

 

&nbsp,Samsung Galaxy S3 i9300 Hoesjes;

&nbsp,iPhone 5 hoesjes;

 

 

Tijdens de vrije trainingen voor de 24 uur van Le Mans, werd het Audi team opgeschrikt door een zware crash van rijder Loïc Duval.
In de Porsche Curves vloog ie hard van de baan met de Audi R18 e-tron quattro.
De wagen helemaal total loss en volgens de laatste berichten is Loïc Duval in het hospitaal voor een verdere onderzoek.

Via: EuroSport Live

Commentaires

Audi TreinAudi_train_by_Kyrr

 

 

 

 

 

&nbsp,iPhone 5s hoesjes;

 

&nbsp,Hoesjes iPhone 6;

 

 

 

 

Een leuk ontwerp de “Audi Trein”.
Getekend door Kyrr met een dikke motor erin en natuurlijk de Audi gril erop is deze locomotief natuurlijk zeer geschikt om de auto’s die per trein vanaf de fabriek worden vervoerd te trekken.

Zo komt je nieuwe Audi via de eigen vervoerder naar je toe.

 

Impressie van Kyrr

Commentaires

Video Audi A1 Amalfi wit S-lineLeuke video van de Audi A1 in het Amalfi wit en S line interieur en exterieur.
Hier heb je een goede kijk op de buitenzijde en binnenzijde. En rijdend met de 17 inch standaard S line velg.

Via You Tube

Commentaires

Audi on TourHier is de trailer voor de Audi on Tour auto’s.
Prospect klanten en eigen klanten van Audi kunnen ervaring op doen met de snellere modellen.
Hier onder de auto’s waar de bezoekers en sommige met begeleiding in konden proefrijden.

De Audi S8 met 10 cilinder en 450pk. Avus zilver.

De Audi S6 met 10 cilinder en 435pk. Zeezilver

De Audi Allroad 3.0TDI en 233pk. Dakarbeige.

De Audi S5 8 cilinder en  354pk. Ibis wit.

De Audi A4 Cabriolet 200pk. Dolfijngrijs metallic.

De Audi S3 en 265pk. Sprintblauw.

De Audi Q7 3.6FSI en 280pk. Mugelloblauw.

De Audi TT 3.2FSI met 250pk. Imolageel

Dank een een lezer, naam bij redactie bekend.

Vraag uw dealer wanneer bij hun de Audi on Tour is dit jaar?

Commentaires

ABT R8

,hoesjes galaxy s4De R8 ABT.
Met zijn 4.2 motor behoort de ABT R8 zich tot de snelste.
Met een aerodynamische bodykit, zorgt het niet alleen voor een gewichts besparing maar ook voor meer aerodynamica.

Met zijn uitgewogen design, ziet de ABT R8 wonderschoon uit.

Met zijn indruk wekkende achterzijde met de 4 uitlaatpijpen, en de diffusor.

Het markante front, met carbon stukken en inzet.

De mooie aerodynamisch pakket van de zijkant. Met de ABT velgen in 20 inch met voor 245/30 en achter 305/25R20 banden.

En zijn markante achter spoiler,samsung galaxy s3 youtube.

Het pakket bestaat uit:
Karosserie
Abt Frontschürze, Material: CFK, grundiert mit Teilbereichen in Sichtcarbon
Abt Heckschürze, Material: CFK, grundiert mit Teilbereichen in Sichtcarbon
Abt Heckflügel, Material: Sichtcarbon
Abt Seitenleisten, Material: Sichtcarbon
Abt Sideblades: Material: Sichtcarbon
Fahrwerk
Abt Fahrwerksfedern zur Tieferlegung des Fahrzeugschwerpunktes
Komplettradsatz
Typ BR20 9,0×20 ET40 mit Bereifung 245/30 R20 für die Vorderachse
Typ BR20 11×20 ET45 mit Bereifung 305/25 R20 für die Hinterachse
Bremsen
Abt Bremsanlage für Vorderachse
Interieur
Abt Fußmattensatz
Abt Multifunktions-Sportlederlenkrad

Voor meer informatie, de Audi dealer of http://www.abt-sportsline.de/

Commentaires

De Audi-ring een wereldpremière op de IAAMet de Audi-ring heeft Audi een wereldpremière: voor het eerst presenteert zich het merk met de vier ringen in een eigen gebouw op de Agora, het centrale forum en ontmoetingsplaats van de belangrijkste autotentoonstelling van het jaar.

Dertig showmodellen hebben hier een plaats. Met een grondoppervlak van 100 meter bij 70 meter en 12 meter hoogte is dit gebouw de grootste presentatie op de beurs, die Audi ooit op een beurs heeft gehad. De spectaculaire bouw ,iPhone hoesjes,et zijn golvende vlakken en langgerekte openingen geeft het merk Audi en ruimtelijke vorm. Het staat voor dynamiek en lichte bouwwijze – voor het eerst niet alleen van binnen, maar ook bij de buiten architectuur.

De bezoeker wordt zelf een hoofdrolspeler en staat in het middelpunt van een unieke enscenering: de Audi driving experience. Op een 400 meter lang circuit, die over de verdiepingen en tentoonstellingsruimte voert, beleeft u Audi’s model-palette live en in beweging – en dat niet alleen als toeschouwer. U mag instappen en beleeft de fascinerende Audi-modellen en autosport boliden als bijrijder.

Rondleidingen mogelijk

Ontdek elk detail: er zijn twee rondleidingen op elke dag van de beurs telkens ‘s ochtends en ‘s middags die u een exclusief kijkje geven in de Audi-stand. De rondleidingen duren telkens ca. 45 minuten,Samsung Galaxy Note 2 hoesjes, de precieze tijden ervaart u op de Audi-stand.

Bron Audi AG

Commentaires

Audi 225 Front Roadster op de Techno Classica in Essenaudi225roadster
Audi Tradition viert “100 jaar Audi” op ‘s werelds grootste ‘Classic Car show’. Maar liefst zeven klassieke Audi modellen uit negen decennia Audi zullen in Essen tentoongesteld worden. Deze exclusieve modellen staan vanaf 5 april 2009 in Halle 7.

Het absolute hoogtepunt is de zojuist gereconstrueerde Audi 225 Front Roadster uit 1935. Deze Roadster wordt uitgeleend door de recent geopende speciale tentoonstelling “Horch- ein Audi!” in Museum Mobile in Ingolstadt.

De zeven klassiekers gaan van de Audi Type C “Alpine Champion” uit 1919 tot aan de Audi R10 TDI die de 24u van Le Mans in 2006 won. Elk van hen, of het nu een productie model, raceauto of prototype is, draagt bij aan hun resp. opwindende verhalen tijdens de Audi 100 jaar viering.

Audi Tradition zal ook een 1:43 schaalmodel tentoonstellen van de Audi Sport quattro S1 Pikes Peak met oranje gespoten koetswerk, waarvan er slechts 333 als ‘Limited Edition’ zijn geproduceerd.

Verder kunnen de bezoekers in Essen uitzien naar de volgende auto’s: de oudste, het Type C “Alpine Champion” waarmee de firmaoprichter August Horch in 1912 de Oostenrijkse Alpine Rally won.

1913-1914 – Audi’s allereerste motorsport succes. De Type C was een open auto aangedreven door een 35 pk motor en had een topsnelheid van 80 km/u. Een nog grotere publiekstrekker op de Audi stand,Samsung s4 hoesjes, markeert een ander hoogtepunt in de geschiedenis: de Audi 225 Front Roadster uit 1935. Deze is gereconstrueerd op het originele chassis, en deze aanvulling op Audi’s Tradition historische collectie, is ook een van de meest spectaculaire auto’s.

De 225 werd voor het eerst tentoongesteld met een glanzend witte lak in 1935 op de International Motorshow in Berlijn. Er zijn slechts twee prototypen gebouwd. Hoewel de auto een sensatie was bleek het te duur voor een succesvolle serie productie. Beide prototypen zijn destijds al verdwenen, en daarom werd besloten een replica van de Audi 225 Front Roadster te bouwen m.b.v. bestaande foto’s.

De Audi 72 speelde een grote rol in de geschiedenis van Audi. Geïntroduceerd op 13 augustus 1965 als Auto Union&#8217,iPhone 4 hoesjes;s  eerste naoorlogse auto met een 4-takt motor. Het zorgde voor een nieuw tijdperk voor de fabriek in Ingolstadt en het verlaten van de 2-takt motoren.

Tussen 1965 en 1968 werden 85.000 van dit model, wat voor het eerst weer het merk Audi deed herleven, geproduceerd en verkocht.

Een andere stap terug in de Premiumklasse auto’s werd genomen in 1982, toen de derde generatie van de Audi 100 (C3), een nieuwe standaard voor aerodynamische efficiëntie werd. De C3 was dé pionier voor nieuwe designprincipes en had een fantastisch lage luchtweerstand van slechts 0,30 cW. Dit was een nieuw wereldrecord voor productie sedans.

Audi AG had ook een hoge reputatie voor concept auto’s op te houden.

Op de IAA in Frankfurt bleek in 1991 de Audi quattro Spyder dé sensatie. Het was het meest dramatische concept studie tot dat moment van Audi, aangedreven door een 174 pk 4-takt motor en met een aluminium koetswerk en een topsnelheid van 250 km/u.

Maar het bleef een concept studie hoewel de Audidealers honderden potentiële kopers hadden, het bleek n.l. onmogelijk een productieversie te maken die niet boven de gestelde prijslimiet van 100.000 Duitse Mark uit zou komen.

Audi Tradition illustreert ook de firma’s positie in de motorsport op de Techno Classica 2009 met een imposante tentoonstelling van de Audi Sport quattro S1 “Pikes Peak” en de Audi R10 TDI. Voor de motorsportfans, de Audi Sport quattro S1 “Pikes Peak” heeft sinds lange tijd al de status van een legende. De bijnaam van de S1 is “Het monster” en zegevierde drie jaren achter elkaar tijdens deze wereldberoemde 4.301 meter hoge bergrace in Colorado, Verenigde Staten.

Slechts enkelen zullen de sensatie vergeten zijn hoe Walter Röhrl de eerste coureur was die minder dan elf minuten nodig had om boven te komen. Met deze successen kwam een einde aan de succesvolle rallygeschiedenis met de Audi Sport quattro S1 die twee jaar eerder al was teruggetrokken uit Rallyscene.

De Audi R10 TDI was de eerste sportwagen die de 24u van Le Mans won met dieselbrandstof in de tanks, en deed dar driemaal achter elkaar. De eerste overwinning was in 2006 en in 2008 ging Peugeot de strijd aan met de Audi R10 TDI. De Peugeot was sneller, en een meer recent ontworpen auto.

Motorsportfans kunnen de Audi R10 TDI van 2006 zien op de Techno Classica in Essen.

Op 16 juli 2009 wordt de oprichting door August Horch herdacht. De vier ringen symboliseren de samenvoeging van de merken, Audi DKW, Horch en Wanderer, die in 1932 zijn samengevoegd tot Auto Union.

Auto Union en NSU die samen gingen in 1969, hebben beiden belangrijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van de auto. Audi AG is ontstaan uit Audi NSU Auto Union AG in 1985. Samen met Auto Union GmbH en NSU GmbH heeft Audi Tradition gezorgd voor een uitgebreide- en diverse geschiedenis van Audi voor vele jaren en gepresenteerd aan het publiek.

Commentaires

Beste eerste halfjaar ooit Audi in ChinaMontage Audi in China

–          Recordaantal verkopen in juni: meer dan 13.000 Audi’s (+ 28 procent)
–          Sterke stijging &#8220,Hoesje Loods;L”-versie Audi A4
–          Verkoopchef Schwarzenbauer: “De recordverkoop van de Audi A4 L onderschrijft de modelstrategie voor de Chinese markt”

Audi AG heeft haar beste eerste halfjaar ooit in China (inclusief Hong Kong), met 66.866 afgeleverde auto’s tussen januari en juni. Dat is een stijging van 11 procent in vergelijking met dezelfde periode in 2008. De marktleider in het Chinese Premiumsegment vestigde een nieuw verkooprecord in juni met 13.265 verkochte auto’s (+ 28 procent).

De Audi A4L veroorzaakte een enorme verkooppiek: Audi leverde 3.247 eenheden af van de lA4 met verlengde wielbasis. Dat is tweemaal zoveel als de normale A4 in dezelfde periode vorig jaar. Audi leverde in totaal 13.654 (+26 procent) Audi A4L af sinds de lancering van het model in januari 2009. De Audi A4L wordt exclusief voor de Chinese markt gefabriceerd, waar het de eerste lange wielbasis versie is in de middenklasse.

“Dit verkooprecord zegt ons dat wij de juiste keuze hebben gemaakt voor de Chinese markt,Samsung Galaxy S5 hoesjes, en dat onze modelstrategie voldoet aan de smaak van de Chinese klanten,” aldus Peter Schwarzenbauer van Audi AG.

Ook de verkoopcijfers van de Audi A6L ontwikkelden zich goed en groeide in de eerste helft van 2009 naar 46.356 eenheden (+ 8 procent). De A6L is in China marktleider in het C-segment.

De verkoop van importmodellen van Audi (Q7 en A5 Coupé) steeg in het eerste halfjaar met 12 procent naar 2.981 eenheden. Van de A5 Coupé werden er 452 verkocht.

Audi is present op de Chinese markt sinds 1988, en produceert daar de Audi A4L en de A6L in Changchun. Audi’s dealer aantal staat nu op 137 in 05 steden en is constant aan het uitbreiden.

Bron: Audi AG

Commentaires

ALMS Audi trekt zich terug!

,Samsung Galaxy S5 hoesjesDe meest succesvolle autobouwer in de American Le Mans Series Audi,samsung galaxy s4 youtube, trekt zich terug uit deze raceklasse. Zo is vandaag (5-12-2008) door Hoofd Audi Motorsport Dr. Wolfgang Ullrich meegedeeld. Audi heeft sinds 2000 deelgenomen in de serie en heeft negenmaal achter elkaar de titel in de LM P1-klasse veroverd. Audi wil zich “de komende tijd economisch moeilijke tijden uitsluitend op Europese LMS concentreren”.
Audi Sport North America zal daarom voorlopig ook in het geheel niet meer deelnemen in de ALMS.

Audi gaat alleen in de Europese Le Mans Series (LMS) verder met de nieuw ontwikkelde LM P1 machine, de Audi R15 TDI. Audi Motorsport maakte wel bekend nog deel te gaan nemen aan de 12uren van Sebring (21 maart 2009).

Het wordt overigens niet uitgesloten dat enkele privéteams met de Audi R10 TDI gaan racen in de American Le Mans Series.

Bron: Audi Motorsport

Commentaires

De fraaiste vorm van dynamiek Audi RS 7 SportbackAudi RS 7 Sportback 4

• 4.0 V8 twin-turbo: 412 kW/560 pk, 700 Nm

• Topsnelheid van 305 km/h met dynamic plus package

• Mede dankzij Cylinder on Demand: gemiddeld verbruik van 9,8 l/100 km

Audi presenteert op de autotentoonstelling van Detroit de RS 7 Sportback. Het nieuwe model kenmerkt zich door de fraaie vormgeving en door de uitzonderlijke prestaties van de 412 kW/560 pk sterke 4.0 TFSI V8. De sprint van 0-100 duurt slechts 3,9 s en de topsnelheid bedraagt 250 km/h (305 km/h als optie). Desondanks bedraagt het gemiddelde verbruik slechts 9,8 l/100 km.

Audi RS 7 Sportback 6

De 4.0 TFSI V8 twin-turbomotor van de RS 7 Sportback levert een vermogen van 412 kW/560 pk (tussen 5.700 en 6.700 tpm). Het maximale koppel van 700 Nm is beschikbaar in het brede toerenbied van 1.750-5.500 tpm. In de praktijk valt de motor op door zijn gretigheid en de zeer snelle respons op bewegingen van het gaspedaal. Met een druk op de knop zijn speciale ‘soundkleppen’ in de uitlaat te openen voor een nog indrukwekkender V8-geluid. Een sportuitlaat is optioneel. De RS 7 Sportback sprint in 3,9 s van 0-100 km/h. Standaard is de topsnelheid begrensd op 250 km/h. Met het optionele dynamic package stijgt dit tot 280 km/h en met het dynamic plus package zelfs tot 305 km/h.

Audi RS 7 Sportback 5

Cylinder on Demand

Een technische highlight van de 4.0 TFSI V8 is Cylinder on Demand. Bij lage belasting en toerentallen worden automatisch vier cilinders ‘uitgeschakeld’. De V8 functioneert dan als een viercilinder. Dit leidt tot een gemiddelde brandstofbesparing van 5 % (10 % bij lagere snelheden). Zodra de bestuurder vermogen ‘vraagt’, schakelen de vier cilinders vrijwel onmerkbaar weer bij. Ook de standaard achttraps tiptronic-transmissie draagt bij aan de hoge mate van efficiency. De eerste versnellingen zijn ‘kort’ voor optimale dynamiek,iPhone hoesje, de achtste overbrenging is lang voor een zo gunstig mogelijk verbruik. Het gemiddelde verbruikcijfer van de Audi RS 7 Sportback bedraagt slechts 9,8 l/100 km.

Audi RS 7 Sportback 3

quattro-dynamiek

Uiteraard beschikt de Audi RS 7 Sportback over quattro permanente vierwielaandrijving met centrale sper. Standaard wordt 60 % van de aandrijfkracht naar de achterwielen gestuurd en 40 % naar voren. Afhankelijk van de weg- en rijomstandigheden is deze verdeling variabel. Het torque vectoring systeem ondersteunt het centrale differentieel bij hoge bochtsnelheden. Een sportdifferentieel achter is optioneel. Het ESP heeft een Sport-modus en is desgewenst volledig uit te schakelen. Standaard is een remsysteem met lichtgewicht ‘wave’-schijven. Carbon-keramische schijven zijn optioneel.

Audi RS 7 Sportback 2

Ook de adaptieve luchtvering (standaard) is een belangrijke dynamiekfactor: de vering past zich automatisch aan de omstandigheden aan en de bestuurder kan een persoonlijke set-up kiezen. Op wens is een stug afgestemd sportonderstel met dynamic ride control leverbaar. Dit maakt gebruik van stalen veren en instelbare dempers die onderling met elkaar zijn verbonden (diagonaal). Een sportief afgestemde elektromechanische stuurinrichting is standaard. Dynamic Steering is als extra leverbaar.
Audi RS 7 Sportback 1

RS ten voeten uit

De Audi RS 7 Sportback dankt zijn elegante profiel aan de kenmerkende daklijn. Typische RS-stylingdetails zetten daarbij sportieve accenten. Blikvangers zijn specifieke bumpers, de honingraat-grille, mat-aluminium accenten en de diffuser met daarin twee grote ovale uitlaatpijpen en LED-hoofdverlichting. Diverse (carbon) stylingpakketten zijn leverbaar. Ook het interieur kent talrijke RS-details zoals het afgevlakte sportstuur, sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen (bekleed met een combinatie van leder en Alcantara), verlichte dorpels en een RS-menu in het driver information system. De hoge mate van (sportieve) luxe gaat vergezeld van optimaal gebruiksgemak. Achterin bevinden zich twee individuele zitplaatsen en de inhoud van bagageruimte kan variëren van 535-1.390 l.

Compleet en individueel

De uitrusting van de nieuwe Audi RS 7 Sportback is zeer omvangrijk. Standaard zijn LED-koplampen, MMI navigatie plus, parkeerhulp plus, automatische vier-zone airconditioning, cruise control en het BOSE-sound system. Een interessante optie is de Bluetooth online autotelefoon. Hiermee komen online diensten onder handbereik. Ook een mobiele hotspot is geïntegreerd. Zo kunnen inzittenden met smartphones, tablets en andere mobiele apparaten tijdens het rijden gebruik maken van het internet. Andere bijzondere features zijn het Advanced Sound System van Bang & Olufsen en het head-up display dat belangrijke gegevens op de vooruit projecteert. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod van geavanceerde assistentiesystemen.

Parkeerassistent maakt inparkeren tot kinderspel door automatische stuurbewegingen, de nachtzichtassistent maakt personen in het donker vroegtijdig zichtbaar, Audi side assist heft de dode hoek op en met snelheidslimietherkenning is de bestuurder altijd op de hoogte van de geldende maximum snelheid.

De Audi RS 7 Sportback wordt na de zomer op de Nederlandse markt verwacht,iphone 4 wiki.

Audi Nederland

Commentaires

« Previous entries Page suivante » Page suivante »